Het heeft dit jaar even geduurd voordat het bestuur van Happietaria Amsterdam 2016/2017 compleet was, maar hier zitten ze dan! Uiteindelijk zijn toch de meest enthousiaste fanatiekelingen overgebleven om ook dit jaar weer een geweldig restaurant op te zetten!

 

Van links naar rechts:

 

Alexandra Sint Nicolaas: Onze medewerkerscoördinator die open staat voor iedereen, maar dan ook echt íedereen; Nederlandse studenten, internationale studenten en ook vluchtelingen worden door haar vol enthousiasme benaderd om mee te komen helpen in ons restaurant!

 

Arjan Roorda: Onze PR-coördinator die zich vanuit zijn Christelijke achtergrond bij ons aansloot en nu met een moderne, open blik Amsterdam een stukje bewuster probeert te maken en zo de wereld weer een stukje mooier...

 

Bo Altena: Onze keukencoördinator die goed kan opschieten met bijna ieder mens op deze aarde. Zo stuurt zij op vrolijke wijze onze keukenbrigade aan en zorgen zij voor onvergetelijk lekkere gerechten!

 

Odile Vermeulen: Onze voorzitter en pandcoördinator die erg gedreven is om van Happietaria Amsterdam 2017 een super groot succes te maken en zich hier met hart en nieren voor inzet.

 

Jeroen de Wit: Onze penningmeester die ons met zijn realistische blik steeds weer met beide benen op de grond houdt en ons voorziet van de beste schattingen, zodat wij zeker €14.000 winst, of méér, gaan maken!

 

Annika Gillissen: Onze secretaris en ons manusje van alles die dankzij haar positieve en structurele mind-set ons allemaal op het juiste pad houdt en ons weer moed inspreekt wanneer de zaken even niet zo lekker gaan.

 

Daan Labrujere (helaas niet op de foto): Onze sponsor en inkoopcoördinator die met zijn professionele, maar toch sympathieke en amicale houding super veel sponsoren voor ons wint, waardoor wij bijna geheel zonder kosten ons restaurant kunnen draaien.