Dit jaar bevindt Happietaria Amsterdam zich in het Dr. Sarphatihuis. Dit is een heel mooi, groot monumentaal pand gelegen aan de Roetersstraat 2, dichtbij Artis en schuin tegenover de UVA Roeterseilandcampus. Het Dr. Sarphatihuis doet dienst als verpleegtehuis, maar was zo aardig om haar keuken en restaurantruimte voor ons open te stellen, zodat jullie in deze geweldige ambiance heerlijk kunnen genieten van onze gerechten!

Het Dr. Sarphatihuis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Het ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation Weesperplein en op 2 minuten loopafstand van bus-tramhalte Amsterdam Artis waar tram 9 en 14 stoppen. 

Ook beschikken wij over een bescheiden besloten parkeergelegenheid, maar let wel op: wij kunnen u geen plaats garanderen, vol is vol. Mocht u hier toch graag gebruik van willen maken in verband met problemen met lopen neem dan eerst telefonisch contact met ons op.


 

Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen. Dit doet u door contact op te nemen met onze secretaris middels onderstaand contact formulier, door te bellen naar 06-51159256 of door een mailtje te sturen naar secretaris@happietaria-amsterdam.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp
[subject your-subject]

Uw bericht

<